Wij zijn van mening dat de beste technologie discreet, behulpzaam, bescheiden en feilloos moet werken, net als de fijnste gastheren en conciërges in onze industrie.

Het lot tarten

Er werd ons keer op keer verteld dat we te veel probeerden te bereiken; “we moesten onze product selectie verkleinen”. Hetgeen wat we wilden bouwen zou veel te moeilijk zijn voor een startende onderneming zoals die van ons. Daarbij zou de industrie al beheerd worden door grote, gevestigde bedrijven en zou het een conservatieve industrie zijn die niet open stond voor verandering. Gelukkig hebben we deze opmerkingen weg gewuifd en 3 jaar later is hier nu de Mews Commander, het meest geavanceerde cloud systeem op de hotelmarkt, evenals een groot aantal andere producten en diensten in de familie Mews. 

 

 

Wij zijn van mening dat als je mensen laat verzorgen door mensen, en je technologie laat verzorgen door de beheerder, de wereld een veel gastvrijere plek zal zijn. Dit is waarom wij producten bouwen die het bemoedigen om directe connecties te maken tussen u en uw gasten.  

Waar het allemaal begon

In 2012, toen Mews werd opgericht, hadden we de wilde droom om een hotel platform te bouwen dat volledig mobiel geoptimaliseerd was met een geïntegreerde betaaloplossing. Een hotel platform wat online in- en uitchecken mogelijk zou maken. En dit alles volledig in de cloud. We wilden een conciërge app aanbieden die het personeel van een hotel en gasten met elkaar in contact zou brengen, waardoor directe communicatie mogelijk zou zijn. Gasten moesten zich hierdoor
gewaardeerd voelen en een persoonlijke ervaring krijgen. 

Hier bij Mews worden we gedreven door het creëren van een team vol met getalenteerde mensen, een team van mensen die helpen om de concurrentie te verslaan en die werken aan echt innovatieve oplossingen.

We streven er naar om een omgeving te creëren waar je vragen kunt stellen, nieuwe talenten kan ontdekken en waar je uit je comfort zone geduwd wordt. Als je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken, laat het ons dan weten.

Er was een toegewijd team voor nodig om ons te krijgen waar we vandaag de dag staan, maar als we door willen blijven groeien, dan hebben we hen nodig die helpen om het beste uit onszelf te halen. 

 
Mews Czech Republic

Tsjechië

Maiselova 4
110 00 Prague
+420 734 573 666

Mews the Netherlands

Nederland

Herengracht 372
1016CH Amsterdam

Mews in the UK

Verenigd Koninkrijk

22 Upper Ground
London, SE1 9PD
+44 20 8144 6870

Mews begon in Tsjechië, maar om ervoor te zorgen kunnen wij u over de hele wereld van dienst kunnen zijn, hebben we kantoren en samenwerkingsverbanden opgezet in verschillende locaties. Dit zorgt er voor dat u in contact kunt komen met specialisten die uw taal spreken, die uw markt kennen en die op locatie het team kunnen komen trainen. 

 

Griekenland

Sysco
sale@sysco.gr
 

 

Zwitserland

HSTC
heiko.siebert@hstc.ch
www.hstc.ch

 

FINLAND

Nordic Hospitality
yt@nordichospitality.fi
www.nordichospitality.fi

Benelux

Future Hospitality System
info@fhsystem.nl
www.fhsystem.nl

 

Zweden

Rapibo
info@rapibo.se
 

 
Mews Partner South Africa - Hospitality Tech Solutions

Zuid-Afrika

Hospitality Tech Solutions
kevin@hospitalitytechsolutions.co.za

Mews Partner Iceland - Adlon

IJsland

Adlon
steinar@adlon.is
 

 

Tsjechische Republiek

26House
radka.lachova@26house.com

 
Portugal Map.png

portugal

Enso Hospitality
mews.pt@ensohospitality
.com
www.ensohospitality.com

Mews Partner Georgia - BEUS

Georgië

Beus LLC
info@beus.ge
 

 

Slowakije

26House
radka.lachova@26house.com
www.26house.com

 
Spain.png

SPANJE

Enso Hospitality
mews.es@ensohospitality
.com
www.ensohospitality.com
 

 

Word een Mews Partner!

Bent u geïnteresseerd om een partner van Mews te worden? Dit kan als re-seller, maar ook als integratie partner!

Kom met ons in contact en wij zullen een introductie gesprek opzetten om het samenwerkingsverband te bespreken.