Mews Commander

Beheer uw accommodatie op elk gewenst moment!

Ons in de cloud Property Management System biedt op elk moment toegang, ongeacht het type apparaat, waardoor u uw accommodatie op elk moment kunt beheren. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding. Het updaten van uw prijs en beschikbaarheid wordt direct gecommuniceerd en bijgewerkt via uw online kanalen.

Volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten! 

Housekeeping medewerkers beheren kamers direct vanaf hun mobiele apparaat, waardoor de receptie te allen tijde over de laatste kamer-status beschikt. Gasten kunnen hierdoor eerder inchecken en dit zorgt voor een betere gastervaring.  Wij helpen u om uw operatie op elk moment te analyseren, met een overzicht van de exacte tijden waardoor eventuele knelpunten zichtbaar worden en u uw operatie nog beter kunt stroomlijnen. 

 

Ga direct aan de slag!

We houden van hotels, en we willen dat hotels ook van ons houden - daarom proberen we uw ervaring met ons zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Uw hotel kan binnen 5 dagen klaar voor gebruik zijn, waarbij u met de Mews Commander meteen uw hotel kunt gaan beheren. Trainingen zullen ter plaatse gegeven worden. 

Naadloze integraties!

Alle bestaande partners waarmee wij integreren, kunnen met eenzelfde snelheid een verbinding opzetten. Alles gebeurt binnen een week.

Naadloos, snel en efficiënt: precies hoe technologie zou moeten zijn.

 
Mews Commander

 

Neem het hotel met je mee!

Stel u een volledig mobiel hotel voor: een wereld waarin receptionisten de vrijheid hebben om weg te stappen van de balie en daardoor echte gasten ervaringen kunnen creëren, een wereld waarin managers prijzen kunnen veranderen terwijl ze in de file staan, een wereld waarin u uw boekingen te allen tijde in kunt zien en alles middels rapportages kunt analyseren of een wereld waarin housekeeping medewerkers een kamer meteen na uitchecken kunnen inspecteren. Dat is de wereld van een mobiele hotelier én de wereld van een gelukkig hotel.

 

Maak gasten nóg gelukkiger!

Gasten zijn het hart van het hotel en uw systeemoplossingen moeten denken op eenzelfde manier, waarbij gasten met u in contact kunnen komen via uw favoriete communicatie kanaal. Geef gasten de mogelijkheid om online in of uit te checken, waarbij ze een hoop tijd besparen en de receptie zonder interactie kunnen passeren. 

De mobiele concierge 

The Navigator applicatie laat gasten extra hotel diensten bekijken en bestellen vanaf hun persoonlijke mobiele apparaten, waarbij gasten de hotel omgeving kunnen ontdekken op basis van uw eigen aanbevelingen en gasten de receptie directe berichten kunnen sturen om daarmee om advies of hulp te vragen. 

Mews Navigator
 
Mews Commander

Geweldige service

Uw gasten verwachten dat u op elk moment van de dag service verleent. U zou hetzelfde moeten kunnen verwachten van uw software leverancier. Onze online ondersteuning zorgt voor een snelle en effectieve behandeling van al uw vragen, om zo een naadloze hotel operatie te garanderen. In het geval van nood is er een speciaal noodnummer beschikbaar, die dag en nacht bereikbaar is. 

Beschikbaar in 12 verschillende talen

De Mews Commander is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Catalaans, Grieks, Turks, Tsjechisch, Duits, Japans, Russisch en Portugees. 

 

Enterprise oplossing

Beheert u meerdere hotels? Met cloud oplossingen was het beheren van meerdere hotels nog nooit zo makkelijk! Zet een meervoudige omgeving op waarbij hotels met elkaar verbonden kunnen worden en u middels een overzichtelijke rapportage uw gehele business mix kunt analyseren. 

Gecentraliseerde reservering afdelingen kunnen gemakkelijk en snel de beschikbaarheid opvragen van alle hotels en onmiddellijk kamers reserveren.  Gastprofielen worden bijgewerkt en gedeeld door alle hotels, waarbij gastdata bekeken kan worden en makkelijk ingespeeld kan worden op de wensen van de gast.

Mews Commander Rates