We hebben 3 jaar lang onvermoeid doorgewerkt om het hotel-platform van de toekomst te bouwen. We zijn nu klaar om het met de wereld te delen.

DIRECTE BOEKINGEN

Directe boekingen

De Mews Distributor is onze nieuwe boeking engine, gebouwd voor de toekomst in een volledig mobiel geoptimaliseerde oplossing. Ideaal om meer directe boekingen te realiseren via uw eigen website. 

MANAGE UW HOTEL

Manage uw hotel

Ons Property Management Systeem staat in het hart van de operatie. Het is krachtig en gemakkelijk te gebruiken, en het werkt op alle computers / tablets. Alleen een internet verbinding is vereist. 

CREËER ERVARINGEN

Creëer ervaringen

Laat uw gasten online in-checken, geef ze toegang tot persoonlijke city guides en maak het mogelijk voor gasten om vanaf hun mobiele telefoon berichten te sturen naar de receptie. Creëer een nieuwe gast ervaring en krijg directe feedback.

Mews Commander

Beheer uw accommodatie op elk gewenst moment!

Ons in de cloud Property Management System biedt op elk moment toegang, ongeacht het type apparaat, waardoor u uw accommodatie op elk moment kunt beheren. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding. Het updaten van uw prijs en beschikbaarheid wordt direct gecommuniceerd en bijgewerkt via uw online kanalen.

Volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten! 

Housekeeping medewerkers beheren kamers direct vanaf hun mobiele apparaat, waardoor de receptie te allen tijde over de laatste kamer-status beschikt. Gasten kunnen hierdoor eerder inchecken en dit zorgt voor een betere gastervaring.  Wij helpen u om uw operatie op elk moment te analyseren, met een overzicht van de exacte tijden waardoor eventuele knelpunten zichtbaar worden en u uw operatie nog beter kunt stroomlijnen. 

 

Ga direct aan de slag!

We houden van hotels, en we willen dat hotels ook van ons houden - daarom proberen we uw ervaring met ons zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Uw hotel kan binnen 5 dagen klaar voor gebruik zijn, waarbij u met de Mews Commander meteen uw hotel kunt gaan beheren. Trainingen zullen ter plaatse gegeven worden. 

Naadloze integraties!

Alle bestaande partners waarmee wij integreren, kunnen met eenzelfde snelheid een verbinding opzetten. Alles gebeurt binnen een week.

Naadloos, snel en efficiënt: precies hoe technologie zou moeten zijn.

 
Mews Commander

 

Neem het hotel met je mee!

Stel u een volledig mobiel hotel voor: een wereld waarin receptionisten de vrijheid hebben om weg te stappen van de balie en daardoor echte gasten ervaringen kunnen creëren, een wereld waarin managers prijzen kunnen veranderen terwijl ze in de file staan, een wereld waarin u uw boekingen te allen tijde in kunt zien en alles middels rapportages kunt analyseren of een wereld waarin housekeeping medewerkers een kamer meteen na uitchecken kunnen inspecteren. Dat is de wereld van een mobiele hotelier én de wereld van een gelukkig hotel.

 

Maak gasten nóg gelukkiger!

Gasten zijn het hart van het hotel en uw systeemoplossingen moeten denken op eenzelfde manier, waarbij gasten met u in contact kunnen komen via uw favoriete communicatie kanaal. Geef gasten de mogelijkheid om online in of uit te checken, waarbij ze een hoop tijd besparen en de receptie zonder interactie kunnen passeren. 

De mobiele concierge 

The Navigator applicatie laat gasten extra hotel diensten bekijken en bestellen vanaf hun persoonlijke mobiele apparaten, waarbij gasten de hotel omgeving kunnen ontdekken op basis van uw eigen aanbevelingen en gasten de receptie directe berichten kunnen sturen om daarmee om advies of hulp te vragen. 

Mews Navigator
 
Mews Commander

Geweldige support

Uw gasten verwachten dat u op elk moment van de dag support verleent. U zou hetzelfde moeten kunnen verwachten van uw software leverancier. Onze online ondersteuning zorgt voor een snelle en effectieve behandeling van al uw vragen, om zo een naadloze hotel operatie te garanderen. In het geval van nood is er een speciaal noodnummer beschikbaar, die dag en nacht bereikbaar is. 

Beschikbaar in 12 verschillende talen

De Mews Commander is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Catalaans, Grieks, Turks, Tsjechisch, Duits, Japans, Russisch en Portugees. 

 

Enterprise oplossing

Beheert u meerdere hotels? Met cloud oplossingen was het beheren van meerdere hotels nog nooit zo makkelijk! Zet een meervoudige omgeving op waarbij hotels met elkaar verbonden kunnen worden en u middels een overzichtelijke rapportage uw gehele business mix kunt analyseren. 

Gecentraliseerde reservering afdelingen kunnen gemakkelijk en snel de beschikbaarheid opvragen van alle hotels en onmiddellijk kamers reserveren.  Gastprofielen worden bijgewerkt en gedeeld door alle hotels, waarbij gastdata bekeken kan worden en makkelijk ingespeeld kan worden op de wensen van de gast.

Mews Commander Rates
 
Mews Guests Satisfaction

Gast tevredenheid

Met de Navigator app krijgen gasten een mobiele concierge die ze helpt om online in the checken, die informatie geeft over de omgeving en die de gast en het hotel constant met elkaar in contact brengt.

Mews Save Money

Bespaar geld

Met hulpmiddelen zoals online inchecken, mobiel betalen, geïntegreerde online kanalen en een eigen revenue management systeem, kunt u tot 25% besparen op uw hotel operatie. 

Mews Sell More

Verkoop meer

Integreer uw Channel Manager om continue beschikbaarheid te tonen en de verkopen van kamers met de beste prijs te garanderen. 

Mews Great Support

Geweldige support 

Als voormalig hoteliers weten we dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week, bezig bent. Bij Mews garanderen we dat onze support hetzelfde werkt, 365 dagen per jaar. 

Vraag een gratis proefaccount aan!

 

Krijg een gratis 30 dagen durende proefaccount en beleef het PMS van de toekomst zelf! 

 

 
 • Geïntegreerde betaalmogelijkheden 
 • Geen additionele kosten voor hardware
 • Integraties met Channel Managers
 • Integraties met sleutelkaart systemen 
 • Integraties met kassasystemen 
 • Flexibele rapporten
 • Meerdere servers om een goede werking van het systeem te garanderen
 • Meerdere valuta
 • Meerdere talen
 • 24/7 ondersteuning
 • Compatibel op alle webbrowsers
 • Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
 • Beschikbaar in landen met andere fiscale regelgevingen 
 • Online inchecken
Satisfied Mews Customer
“ Mews brengt de flexibiliteit in ons hotel die nodig is om een “receptie-vrije” ontvangst te creëren. We zijn erg blij om de wensen van onze gasten persoonlijk vast te kunnen leggen. Snel online inchecken en het dan persoonlijk begeleiden van gasten naar hun kamer of naar de open haard in combinatie met een goed glas wijn. Dat is het warme ontvangst wat gasten bij ons kunnen verwachten, mogelijk gemaakt door Mews. ”
— Ingmar Sloothaak - Kasteel Kerckebosch - Nederland
Satisfied Mews Customer
Satisfied Mews Customer
“Pas sinds januari zijn wij begonnen met het gebruiken van Mews. De eerste ervaringen zijn geweldig! Een systeem dat vanuit de gast redeneert, flexibel is en belangrijk, wat alle medewerkers direct begrijpen.

De implementatie ging supersnel en het team van Mews kwam supersnel in actie. Tussen opdrachtverstrekking en livegang zaten maar 3 weken. In de training werd echt de tijd genomen om ons door het systeem te halen en ook hier weer, de gast staat centraal en het systeem dient alleen ter ondersteuning van die gastbeleving. Iets waar wij heilig in geloven.”
— Coen Schelfhorst - Hotel De Kroon - Nederland
Satisfied Mews Customer
Satisfied Mews Customer
“We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw PMS systeem voor onze hotels. Toen we Mews ontdekten, vonden we alles wat we zochten. Mews is in de eerst plaats zeer gebruiksvriendelijk. Iedere nieuwe werknemer kan er zo mee aan de slag.
Het systeem is innovatief en vooruitstrevend. Heel wat handelingen zijn geautomatiseerd en dit spaart heel wat tijd uit aan de receptie. Het Mews team blijft het programma optimaliseren en verbeteren en stuurt ons regelmatig een update door met nieuwe features.
Wij zijn een heel tevreden klant!”
— Inge Decuypere - C-Hotels - België